Affære sex på nettet

Han skal helst have lidt mere lyst end dig så han skal kæmpe lidt, og du føler dig begæret”, siger Jakob Olrik. Mød den årige sexekspert, der. med min mand, og jeg ville blive helt ulykkelig, hvis han havde en affære. Jeg gider kun sex med en, der fortjener mig, og som vil være min. For kvinder er det ligegyldigt, om hun leder efter en mand til et længerevarende forhold eller til en hurtig affære – hun bruger kriterierne på den ovenstående. Når det drejer sig om en affære, er sex sjældent den egentlige årsag til utroskaben. Det hævder folkene bag tidsskiftet 'Psychologies', der lister.

"Hvis man vil finde en elsker eller elskerinde via nettet, har man jo kunne det kan man sige, er mere klar her" indleder sexekspert Jakob Olrik. med min mand, og jeg ville blive helt ulykkelig, hvis han havde en affære. Jeg gider kun sex med en, der fortjener mig, og som vil være min. Privatdetektiven fulgte efter Amber Telford og fik lidt af et chok, da han fik zoomet ind på, hvem det var, den utro hustru dyrkede sex med i smug.

De klassiske tegn på utroskab, og hvordan du håndterer dem

For kvinder er det ligegyldigt, om hun leder efter en mand til et længerevarende forhold eller til en hurtig affære – hun bruger kriterierne på den ovenstående. Når det drejer sig om en affære, er sex sjældent den egentlige årsag til utroskaben. Det hævder folkene bag tidsskiftet 'Psychologies', der lister. Sex: Er du træt af ægtefællen så få dig en affære på nettet. Sådan lyder tilbuddet fra en ny internetportal, der formidler kontakt mellem personer.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

affære sex på nettet