Kontakt sex privat tantra

Ny håndbog om tantrisk kærlighed viser, hvad du kan bruge tantra til når det kommer til kontakten til det andet køn – og til ens eget køn. Skrevet af Diana Daffner – Diana Daffner leder Intimitetsretreats for par og er forfatter til bogen ”Tantrisk Sex for Travle Par”: Hvordan du Fordyber Din Passion i. Bliver man mere spirituel af et restriktivt syn på sex? Den seksuelle energi er kollektiv, men den seksuelle aktivitet er privat. Gennem seksualiteten forbinder vi os. Jeg kender problemet indefra og jeg kender vejen til et fedt sex(liv) på dine betingelser. Tags: tantrakursus par Privat workshop tantrasex. Udgivet i.

Individuelle forløb - Tantraværkstedet

Skrevet af Diana Daffner – Diana Daffner leder Intimitetsretreats for par og er forfatter til bogen ”Tantrisk Sex for Travle Par”: Hvordan du Fordyber Din Passion i. Jeg kender problemet indefra og jeg kender vejen til et fedt sex(liv) på dine betingelser. Tags: tantrakursus par Privat workshop tantrasex. Udgivet i.

Lær om tantra-sex her! en journalist og hendes mand på intensivt privat-kursus i tantra-sex. Læs her, hvordan det gik på tantra-kurset.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

kontakt sex privat tantra