Liderlig sex partner

Mange mænd bliver liderlige af den direkte seksualitet, ord, billeder, handling. Kan du sige, at du selv er en rigtig god, aktiv og spændende partner, som er med til at holde gnisten i live? lyder Tal til hende - og få mere sex. Hvad ved du egentlig om din partners seksuelle fantasier og lyster? Her er 10 spørgsmål, I kan stille hinanden for at få samtalen på gled og. Nogle af os har en fast partner, vi måske er gift med. Andre går i seng med flere forskellige. Men vi oplever alle lysten til sex meget forskelligt - nogle gange har. Ikke at man skal holde op med at have meget sex sammen - det er slet ikke det jeg mener Særligt, hvis man har et behov, der er langt større end sin partner.

Hvis man går på Tinder med det ene formål at få sig et knald, kan man godt rende ind i forviklinger, hvis ens match forventer sig mere af. Mange mænd bliver liderlige af den direkte seksualitet, ord, billeder, handling.

Kan du sige, at du selv er en rigtig god, aktiv og spændende partner, som er med til at holde gnisten i live? lyder Tal til hende - og få mere sex. Hånden på hjertet – hvor mange gange har du dyrket sex det sidste års tid, fordi du gerne vil gøre din partner glad? Hvor mange gange har du.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

liderlig sex partner