Massage svendborg yoni tantra

Dec 1, - ”Hej, jeg vil gerne bestille tid til tantramassage”, sagde jeg. . jeg spørge dig, om jeg skal fortsætte, og om du ønsker, at jeg massere din yoni. Der findes flere forskellige former for tantra massage, ligesom det er forskelligt om der er mulighed for lingam massage (massage af mandens penis) eller yoni. Dior Svendborg Big OFFER Today:) Oplev en erotisk Body2Body tantra massage i Aalborg - en vidunderlig magisk verden, hvor du er i centrum. Massagen. Hos Tantra Massage Odense kan du gennem tantra massage arbejde med det 3 timers tantra massage er at 3 timer tantra massagen er med yoni massage.

Dec 1, - ”Hej, jeg vil gerne bestille tid til tantramassage”, sagde jeg. . jeg spørge dig, om jeg skal fortsætte, og om du ønsker, at jeg massere din yoni. May 13, - Når jeg nu er i Odense tilbyder jeg selvfølgelig tantra her. fire og fem timers tantrasessioner med tantramassage, vejrtrækning yonihealing. Der findes flere forskellige former for tantra massage, ligesom det er forskelligt om der er mulighed for lingam massage (massage af mandens penis) eller yoni.

Tantra massage - Annoncelight

Uddannelse. Indehaver af følgende uddannelser: - Tantramassage. Taomassage. Lingam/Yoni-massage. - Rosenberg teknik/. Hos Tantra Massage Odense kan du gennem tantra massage arbejde med det 3 timers tantra massage er at 3 timer tantra massagen er med yoni massage.

Tantramassage er en sanselig berøring af hele kroppen. Din krop En efterfølgende Tantramassage kan indeholde både udvendig og indvendig Yonimassage.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

massage svendborg yoni tantra