Tantra kursus sex i aften

Kærlighedshjulet - 'hands on' og 'mind off' tantrakursus. jeg nu forstår, at tantra jo ikke kun handler om sex, men at disse teknikker drejer sig om hele den måde jeg Det har givet både min partner og jeg noget som vi i dag ikke vil undvære. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af DKK pr. aften, hvis du køber et 5-turs klippekort ( DKK for 5 gange) . Der dyrkes ikke sex under vores workshops i CHAI. Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig  Не найдено: aften. Browse: Home / Tantra kurser. Tantra kurser En jungle af tantra kurser? Når “tantra” ofte gøres lig med “tantra sex” ligger det nok i det.

Tantramassage, tantrakurser og -retreats Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange Privat tantrakursus: nøgen og elsket! Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af DKK pr.

aften, hvis du køber et 5-turs klippekort ( DKK for 5 gange) . Der dyrkes ikke sex under vores workshops i CHAI. Browse: Home / Tantra kurser. Tantra kurser En jungle af tantra kurser? Når “tantra” ofte gøres lig med “tantra sex” ligger det nok i det.

Mange tantra-kurser og -seminarer henvender sig til par. Den dag i dag kan ægteskaber i mange kulturer opløses øjeblikkeligt, For mange bliver ønsket om sex, intimitet og anerkendelse og ikke mindst sikkerhed til. På alle kurser bedes du medbringe yogamadras/ tæppe, tøj du kan I erotisk tantra er sex og den seksuelle energi, et fartøj til livskraft, nærvær  Не найдено: aften. Et transformerende kursus med træning i tantra, . Det er ikke et new-age-tantra-kursus med sex i centrum.

ligesom det ej heller er et terapeutisk forløb.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

tantra kursus sex i aften