Tantra seks damer

Sex, lir og spiritualitet: Min tur til tantramassør oftere) faldt jeg over en artikel om tantramassage, som jeg havde klippet ud af Alt for Damerne. Jeg deltog i april i kurset 'Tantra massage for par' sammen med min tantra Alt For Damerne: Mød manden der kan lære dig at score med meditation. Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København. Sundhed ALT for damerne . Det unikke ved tantrabehandling er yonimassagen – massage af underlivet, men det udføres kun, hvis man.

Her lærer man blandt andet af få og give helkropsorgasmer, yoni- og lingam-massage (tantriks for skede- og penis-massage) og at overkomme.

Sundhed ALT for damerne . Det unikke ved tantrabehandling er yonimassagen – massage af underlivet, men det udføres kun, hvis man. Vi kan også bare dreje til højre i stedet for, siger jeg i krydset, hvor vi egentlig skulle til venstre.

Jeg har svedige håndflader og flaksen i maven.

Sex, lir og spiritualitet: Min tur til tantramassør oftere) faldt jeg over en artikel om tantramassage, som jeg havde klippet ud af Alt for Damerne. Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, Workshops og foredrag om tantra og parforhold. Århus, Østjylland.

Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København.

Forsiden - Tantraværkstedet

Jeg deltog i april i kurset 'Tantra massage for par' sammen med min tantra Alt For Damerne: Mød manden der kan lære dig at score med meditation. Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København.

Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, Workshops og foredrag om tantra og parforhold. Århus, Østjylland.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

tantra seks damer