Tantra tantra massage til mænd

Oplev en forførende tantra massage og tag ideer med hjem. Ny seksuel energi og fokus på de erogene zoner. Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og. Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor du fuldt og ubetinget skal modtage og nyde. Der er intet mål, intet vi skal, blot nyde. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der.

Tantramassage og wellness til mænd - dsgvencap.com

I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni.

Tantramassage eller tantrisk massage er et møde, hvor du er i centrum, hvor du fuldt og ubetinget skal modtage og nyde. Der er intet mål, intet vi skal, blot nyde. I tantra er fokus flyttet over på berøring, nærvær og langsom opbygning af for mig at lade en kvinde give mig tantramassage end en mand.

Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Vi møder kroppen i sin væren, kroppen som den er, helt naturligt uden klæder og uden panser, i et trygt.

En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der. I tantra er fokus flyttet over på berøring, nærvær og langsom opbygning af for mig at lade en kvinde give mig tantramassage end en mand.

Denne tantramassage behandling egner sig særligt til mænd, som ønsker en dybt afslappende og nydelsesfuld oplevelse. Ud over massage af hele kroppen. Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og.

Oplev en forførende tantra massage og tag ideer med hjem. Ny seksuel energi og fokus på de erogene zoner.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

tantra tantra massage til mænd