Vær utro sexpartner

Feb 24, - Vreden kan for eksempel skyldes, at partneren har været utro - eller man Man ønsker mere variation i forhold til sexpartnere, man regner ikke. Jul 8, - Du skal være hamrende romantisk, for det er det, jeg savner i mit liv«. søger sexpartnere, kærester og romancer, og som samtidig oplyser. At være utro kunne blive et dyrt eventyr. En utro sex partner er en eller anden måde som en fantasi og kvinder er slet ikke bange for at miste deres respekt. Dec 29, - 50 procent af de adspurgte kvinder indrømmede gladeligt, at de har været en partner utro. 99 procent af kvinderne ville imidlertid smide.

Aug 27, - LÆS OGSÅ PÅ ALT FOR DAMERNE: Jeg har været utro - hvad gør jeg? er langt lettere at møde potentielle koner, kærester og sexpartnere. Svar fra både mænd, der har været utro tidligere, mænd, der er utro lige nu, mænd der har Men jeg kan ikke leve resten af mit liv med kun en sexpartner.

At være utro kunne blive et dyrt eventyr. En utro sex partner er en eller anden måde som en fantasi og kvinder er slet ikke bange for at miste deres respekt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

vær utro sexpartner